" > close
Job opening

We zijn op zoek naar jouw geweldige vaardigheden als business analist!

Hi, wij zijn Catcoon

We kunnen u helpen
uw zakelijke impact te vergroten. inzichten te ontwikkelen. strategische beslissingen te nemen. innovatie te ontdekken. uw zakelijke impact te vergroten. inzichten te ontwikkelen. strategische beslissingen te nemen. innovatie te ontdekken.

We kunnen u helpen de kloof te dichten tussen business.

scroll down

Wie zijn we

Wij HELPEN je uw zakelijke impact te vergroten, inzichten te ontwikkelen, strategische beslissingen te nemen, innovatie te ontdekken en goed management voor je digitale producten uit te rollen.

We ONDERZOEKEN tendensen, analyseren noden en nemen samen met de klant de juiste strategische beslissingen. Steeds rekening houdend met de zakelijke noden, technologische vereisten en gebruikerscontext.

Dit REALISEREN we door de juiste mensen, met de juiste kennis, op de juiste tijd samen te brengen.

Get to know us
“Het is onze missie om jouw digitale producten te realiseren.”
Catcoon

Onze profielen

Get to know us

Functioneel analisten zijn technologie-experts. Ze analyseren, definiëren en vertalen digitale ambities naar een helder en functioneel plan.

Business analisten hebben de vinger aan de pols van jouw digitale noden. Samen met alle stakeholders bedenken en definiëren ze technologische vernieuwingen.

Digital project managers initiëren, plannen, delegeren en evalueren jouw digitale projecten. Ze coördineren projecten van A tot Z.

Product owners houden toezicht op de ontwikkelingssprongen van digitale producten. Ze bewaken de visie, strategie en zakelijke waarde richting optimale duurzaamheid.

Business architecten begrijpen digitale noden van organisaties en hun klanten. Ze vertalen deze behoeften in heldere milestones op korte en lange termijn.

Innovation managers zoeken de achilles in jouw digitale aanpak. Ze identificeren, omschrijven en prioriteren opportuniteiten voor jouw organisatie.

Onze werkwijzen

Project based

Bij Catcoon begint elk project met een erg duidelijke human centric aanpak, waar we steeds in 4 fases werken.

1. Analyse
2. Innovatie
3. Strategie
4. Management

Tijdens de 4 fases plaatsen we steeds gebruikersnoden, zakelijke wensen en het technologische landschap naast elkaar en schatten we de haalbaarheid in. De enige manier om duurzame digitale producten te realiseren.

Ik ben geïnteresseerd!

Consulting

Ons team van experts helpen je om projecten voor te bereiden, te leiden of uit te voeren. Ze delen hun ervaring en brengen hun kennis over binnen je team of organisatie. Dit kan individueel of in teamverband. Voltijds of deeltijds. Maatwerk.

Iemand nodig?

Wij hebben al gewerkt voor

Aertssen
ZEB
Johnson & Johnson
Acerta
Resengo
Goed

Laat iets weten!

Interesse om samen met Catcoon te werken?

Laat een boodschap achter én we contacteren je snel.

Bedankt! Je vraag is verstuurd.